Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Znakowanie mięsa - szybko i wygodnie tylko z Uniscale

Do znakowania mięsa wołowego firma Uniscale oferuje dwa rodzaje systemów: etykiety zawieszane na specjalnych nylonowych żyłkach, które do produktu mocowane są za pomocą pistoletów oraz system etykiet klejonych bezpośrednio na mięso. W obu przypadkach etykiety mogą występować w różnych rozmiarach i są wykonane z dopuszczonych do kontaktu z żywnością materiałów papierowych, jak i foliowych (termicznych i termo transferowych). Zaprojektowane tak, by znalazły się na nich wszystkie wymagane przez prawo informacje o produkcie, ale także dane czy logotypy, które chciałby zamieścić na  nich producent.

System etykiet zawieszkowych:


System etykiet klejonych bezpośrednio na mięso to:
Więcej informacji o produktach udziela:  Ryszard Kotwicki – specjalista ds. sprzedaży: r.kotwicki@uniscale.pl

 
 

Kup teraz