Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.
Dowiedz się więcej
Rozumiem
uniscale@uniscale.pl
22 569 52 50
O Nas
O Firmie
Serwis i doradztwo
Plan podziału
Aktualności
Produkty
Urządzenia
Krajalnice
Krajalnice ręczne
Inoxxi seria R
Inoxxi seria PN
Krajalnice półautomatyczne
Inoxxi Semi-Auto 300
Krajalnice automatyczne
Graef VA 802 H
Krajalnice specjalistyczne
Inoxxi seria Retro
Inoxxi seria PNS
Inoxxi seria MSR
Kotleciarki
Kotleciarka ręczna Inoxxi T404
Kotleciarka elektryczna Inoxxi T707
Pakowarki próżniowe
Pakowarki stołowe Inoxxi
Pakowarki wolnostojące Inoxxi
Wilki, piły
Wilki do mięsa Inoxxi seria WLM
Wilk do mięsa Inoxxi seria WB
Wilk do mięsa Inoxxi seria WBR (z chłodzoną gardzielą i tacą)
Piły do mięsa, ryb i drobiu Inoxxi BS
Urządzenia do obróbki mięsa
Mieszałki do farszu Inoxxi MD
Nadziewarki do farszu Inoxxi NX
Rożna do kurczaków
Opiekacz do kurczaków na 16 kurczaków – Fri-jado TG4
Opiekacz do kurczaków na 20 kurczaków – Fri-jado TDR5
Opiekacz do kurczaków z szafką grzewczą samoobsługową Fri-jado SpaceSaver
Lady chłodnicze
Wyposażenie piekarnicze
Piece piekarnicze Pavailler
Piece elektryczne wielokomorowe modułowe typu RUBIS
Piec CRISTAL z modułowymi rusztami obrotowymi
Piece elektryczne konwekcyjne typu TOPAZE
Urządzenia do ciasta Bertrand Puma
Maszyny do obróbki zaczynu GL MINI 25
Maszyna z serii FERMENTOLEVAIN do obróbki zaczynu
Fermentator pośredni BFI dla zintegrowanego urządzenia do formowania kęsów ciasta
Miksery planetarne z serii EBM
Miksery spiralne Seria PSR
Mikser spiralny PSR 60 z unoszoną głowicą
Mikser spiralny przechylny PSR 60 ACF
Porcjownik hydrauliczny D24 obsługiwany ręcznie
Automatyczny porcjownik hydrauliczny D1224
Porcjownik hydrauliczny DIVITRAD z misą kwadratową i tradycyjną
Wolumetryczny porcjownik ciasta
Szafy z serii BRP do leżakowania ciasta
Maszyna skośna Euro 2000 S do formowania kęsów ciasta
Poziome maszyny NOVA i SUPRA do formowania kęsów ciasta
Maszyny CADET, JUNIOR i SENIOR do wałkowania ciasta
Urządzenia chłodnicze CFi
Szafy z serii AFV do ciast
Szafy z serii AFB do pieczywa
Piedestały pieców
Szafy fermentacyjne z serii AFT
Spowalniacze fermentacji z serii CF
Komory fermentacyjne z serii EV
Komory powolnej fermentacji z serii CFPL
Akcesoria
Przechowywanie ciasta w temperaturach dodatnich Stoły chłodnicze z serii TP
Szafy z serii ACP do przechowywania ciasta w temperaturach dodatnich
Chłodnie z serii PCR do przechowywania ciasta w temperaturach dodatnich
Chłodnie z serii NCR do przechowywania ciasta w temperaturach ujemnych
Szybkozamrażarki/komory przechowywania z serii CSC
Szafy szybkozamrażające z serii CSR i SP
Wagi sklepowe
Avery Berkel
Wagi serii IX
Wagi serii IM
Wagi serii XM
Wagi serii XT
Urządzenia ważąco - pakujące
Ręczne stanowisko ważąco - pakujące M 601 WWS 3
Materiały eksploatacyjne
Etykiety samoprzylepne
Rolki kasowe
Systemy znakowania mięsa
Woreczki foliowe
Torebki do pakowania pieczonych kurczaków
Usługi serwisowe
Serwis urządzeń
Krajalnice i urządzenia do obróbki mięsa
Piece i urządzenia piekarniczo cukiernicze
Piece konwekcyjno-parowe, grille i rożna
Wagi
Oferta serwisowa
Obsługa sieci handlowych
Obsługa placówek handlu detalicznego
Obsługa placówek cateringu i gastronomii
Sprzedaż części zamiennych
Kontakt
Kup teraz
Menu
O Nas
O Firmie
Serwis i doradztwo
Plan podziału
Aktualności
Produkty
Urządzenia
Krajalnice
Krajalnice ręczne
Inoxxi seria R
Inoxxi seria PN
Krajalnice półautomatyczne
Inoxxi Semi-Auto 300
Krajalnice automatyczne
Graef VA 802 H
Krajalnice specjalistyczne
Inoxxi seria Retro
Inoxxi seria PNS
Inoxxi seria MSR
Kotleciarki
Kotleciarka ręczna Inoxxi T404
Kotleciarka elektryczna Inoxxi T707
Pakowarki próżniowe
Pakowarki stołowe Inoxxi
Pakowarki wolnostojące Inoxxi
Wilki, piły
Wilki do mięsa Inoxxi seria WLM
Wilk do mięsa Inoxxi seria WB
Wilk do mięsa Inoxxi seria WBR (z chłodzoną gardzielą i tacą)
Piły do mięsa, ryb i drobiu Inoxxi BS
Urządzenia do obróbki mięsa
Mieszałki do farszu Inoxxi MD
Nadziewarki do farszu Inoxxi NX
Rożna do kurczaków
Opiekacz do kurczaków na 16 kurczaków – Fri-jado TG4
Opiekacz do kurczaków na 20 kurczaków – Fri-jado TDR5
Opiekacz do kurczaków z szafką grzewczą samoobsługową Fri-jado SpaceSaver
Lady chłodnicze
Wyposażenie piekarnicze
Piece piekarnicze Pavailler
Piece elektryczne wielokomorowe modułowe typu RUBIS
Piec CRISTAL z modułowymi rusztami obrotowymi
Piece elektryczne konwekcyjne typu TOPAZE
Urządzenia do ciasta Bertrand Puma
Maszyny do obróbki zaczynu GL MINI 25
Maszyna z serii FERMENTOLEVAIN do obróbki zaczynu
Fermentator pośredni BFI dla zintegrowanego urządzenia do formowania kęsów ciasta
Miksery planetarne z serii EBM
Miksery spiralne Seria PSR
Mikser spiralny PSR 60 z unoszoną głowicą
Mikser spiralny przechylny PSR 60 ACF
Porcjownik hydrauliczny D24 obsługiwany ręcznie
Automatyczny porcjownik hydrauliczny D1224
Porcjownik hydrauliczny DIVITRAD z misą kwadratową i tradycyjną
Wolumetryczny porcjownik ciasta
Szafy z serii BRP do leżakowania ciasta
Maszyna skośna Euro 2000 S do formowania kęsów ciasta
Poziome maszyny NOVA i SUPRA do formowania kęsów ciasta
Maszyny CADET, JUNIOR i SENIOR do wałkowania ciasta
Urządzenia chłodnicze CFi
Szafy z serii AFV do ciast
Szafy z serii AFB do pieczywa
Piedestały pieców
Szafy fermentacyjne z serii AFT
Spowalniacze fermentacji z serii CF
Komory fermentacyjne z serii EV
Komory powolnej fermentacji z serii CFPL
Akcesoria
Przechowywanie ciasta w temperaturach dodatnich Stoły chłodnicze z serii TP
Szafy z serii ACP do przechowywania ciasta w temperaturach dodatnich
Chłodnie z serii PCR do przechowywania ciasta w temperaturach dodatnich
Chłodnie z serii NCR do przechowywania ciasta w temperaturach ujemnych
Szybkozamrażarki/komory przechowywania z serii CSC
Szafy szybkozamrażające z serii CSR i SP
Wagi sklepowe
Avery Berkel
Wagi serii IX
Wagi serii IM
Wagi serii XM
Wagi serii XT
Urządzenia ważąco - pakujące
Ręczne stanowisko ważąco - pakujące M 601 WWS 3
Materiały eksploatacyjne
Etykiety samoprzylepne
Rolki kasowe
Systemy znakowania mięsa
Woreczki foliowe
Torebki do pakowania pieczonych kurczaków
Usługi serwisowe
Serwis urządzeń
Krajalnice i urządzenia do obróbki mięsa
Piece i urządzenia piekarniczo cukiernicze
Piece konwekcyjno-parowe, grille i rożna
Wagi
Oferta serwisowa
Obsługa sieci handlowych
Obsługa placówek handlu detalicznego
Obsługa placówek cateringu i gastronomii
Sprzedaż części zamiennych
Kontakt
Kup teraz
Home
O Nas
Plan podziału
Plan podziału
Plan podziału firmy Uniscale:
1.
Uniscale plan podziału zgłoszenie
2.
Uniscale plan podziału