Maszyny skośne firmy BERTRAND-PUMA do formowania kęsów ciasta przeznaczone są szczególnie do produkcji pieczywa i ciast. Służą do wałkowania i formowania ciasta do produkcji wyrobów bagietek i bochnów długich, dużych, jak i małych. Eliminują formowanie ręczne, zaoszczędzając czas.
Maszyny skośne zainstalować można na podłodze lub na ścianie - na podstawie wyposażonej w kółka samonastawne lub na szynie przymocowanej do ściany.
Euro 2000 S |
Alliance |
|
Waga porcji ciasta |
100 - 1200 |
100 - 1200 |
Wydajność - bagietki 250 g |
1200 /h |
1200 /h |
Wydajność - bochny 400 g |
1000 /h |
1000 /h |
Moc |
0,55 kW |
0,55 kW |
Wysokość na nie regulowanej podstawie |
1600 mm |
1600 mm |
Waga |
155 kg |
155 kg |