Akcesoria
Regały ze stali nierdzewnej do przechowywania ciasta
- Regały wykonane są z profili rurowych ze stali nierdzewnej.
- Rozpora umieszczona w połowie wysokości nadaje regałowi doskonałą wytrzymałość mechaniczną.
- Regał zawiera standardowo 20 poziomów tworzonych przez szyny o rozstawie 85 mm.
- Szyny zakończone są ogranicznikami chroniącymi przed nadmiernym wysunięciem rusztu.
- Ściana górna wykonana z blachy umożliwia stosowanie regału we wszystkich warunkach.
- Regał wyposażony jest w 4 poliamidowe koła samonastawne o średnicy 100 mm.
Ruszty fermentacyjne i prezentacyjne
- Ruszty do przechowywania ciasta wykonane są ze stali nierdzewnej.
- Na boku rusztu znajduje się wyniesiona krawędź (R) przeznaczona do zamocowania nakrycia, a na przedzie występuje podparcie (S) zapewniające rusztowi doskonałą sztywność.
- Standardowy ruszt nadaje się do wszystkich zastosowań, a w tym krótkiego formowania.
- Ruszt wyposażony jest w 4 poliamidowe koła samonastawne o średnicy 100 mm.
Płócienne nakrycia
- W połączeniu z rusztami stosować można wiele różnych nakryć płóciennych.
- Impregnacja tkaniny środkami antybakteryjnymi i przeciwpleśniowymi gwarantuje trwałość ciasta.