Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Miksery spiralne Seria PSR

Zastosowania

Miksery spiralne firmy BERTRAND-PUMA przeznaczone są szczególnie do produkcji pieczywa i ciast. Tylne nogi mikserów wyposażone są w koła samonastawne, a przednie w stopy o regulowanej wysokości.

Opis

Miksery spiralne firmy BERTRAND-PUMA wyposażone w nieruchomą misę z napędem silnikowym przeznaczone są do mieszania ciast na chleby tradycyjne i specjalne, rogaliki, bułki drożdżowe, pizzę, etc. Model PSR 30 jest mikserem pracującym w trybie ręcznym lub automatycznym. Maksymalna pojemność robocza wynosi od 25 do 160 kg ciasta w zależności od modelu. Miksery dostarczane są w postaci zmontowanej, gotowe do przyłączenia.

Charakterystyka

  • Przełączenie ręczne z prędkości 1 do prędkości 2
  • Automatyczna regulacja prędkości (9 zaprogramowanych cykli)
  • Pokrywa z tworzywa chroniąca przed wyrzutem mąki
  • Ilość ciasta (kg)
  • Ilość wody (L)
  • Ilość mąki (kg)
  • Prędkość narzędzia (obr./min.)
  • Prędkość misy (obr./min.)
  • Waga (kg)
  • Moc (kW)
  • Zasilanie: 3 fazy 400 V + T

* Standardowo w tym modelu