Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Maszyny do obróbki zaczynu GL MINI 25

GL MINI-25 to maszyna do produkcji i konserwacji płynnego zaczynu, który - domieszany do docelowego ciasta w stałej proporcji 15-30 % - nadaje wypiekowi aromat, puszystość i smakowitość. Dzięki swej charakterystyce i wymiarom maszyna przydatna jest szczególnie w piekarniach i zakładach cukierniczych o skali produkcji od małej do średniej.
 

Charakterystyka

 
  • Cała konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Koła samonastawne
  • Otwór do wyjmowania zaczynu z zabezpieczeniem przed kapaniem
  • Elektryczne mieszadło ze zgarniakiem, ostrza demontowalne do czyszczenia
  • Wbudowany agregat chłodniczy chłodzony powietrzem, gaz chłodniczy R404
  • Cyfrowy zespół sterowania do weryfikacji czasu i temperatury dojrzewania i konserwacji
  • Demontowana głowica zapewniająca pełny dostęp do zbiornika na potrzeby czyszczenia
  • Otwór do wprowadzania składników przez obrotową pokrywę z kratą do poprawek i kontroli wizualnej
  • Całkowita pojemność zbiornika 25 kg, wsad użyteczny płynnego zaczynu 20 kg.

Dane techniczne

Szerokość (mm)

470

Głębokość (mm)

430

Wysokość, z kołami (mm)

920

Zasilanie (standardowe)

400 V / 3 fazy / 50 Hz

Połączenie

3 P + N + T

Moc (kW)

0,5

Całkowita pojemność zbiornika (kg)

25

Pojemność użyteczna (kg)

20