Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Fermentator pośredni BFI dla zintegrowanego urządzenia do formowania kęsów ciasta

Komory fermentacji pośredniej firmy BERTRAND-PUMA przeznaczone są szczególnie do produkcji pieczywa i ciast. Komory fermentacyjne zainstalowane na górze maszyn do formowania kęsów ciasta zapewniają prawidłowe rozluźnianie ciasta po podzieleniu go na kęsy. Rozluźnienie to ułatwia wydłużanie na etapie formowania ciasta. Niewielkie wymiary komór fermentacyjnych firmy BERTRAND-PUMA umożliwiają optymalne wykorzystanie przestrzeni roboczej. Ergonomia obsługi tego urządzenia pozwala uniknąć nadmiernego zmęczenia. Komory fermentacyjne są dostarczane w postaci niezmontowanej.

Opis

Komory fermentacyjne firmy BERTRAND-PUMA są konstrukcjami przeznaczonymi do instalacji na górze maszyn do formowania kęsów ciasta. W skład tej serii wyrobów wchodzą 4 modele.

Charakterystyka

 

N6

N6 Auto

S6

S6 Auto

N7

N7 Auto

S7

S7 Auto

Gniazda na bagietki

7

 

7

 

8

 

8

 

Gniazda na bochny

6

6

6

6

7

7

7

7

Liczba rynien

48

48

62

62

48

48

62

62

Liczba kęsów ciasta

288 - 336

288

372 - 434

372

336 - 384

336

434 - 496

434

Załadunek

P lub L

 

P lub L

 

P lub L

 

P lub L

 

P - prawa strona, L - lewa strona