Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Akcesoria

Regały ze stali nierdzewnej do przechowywania ciasta

  • Regały wykonane są z profili rurowych ze stali nierdzewnej.
  • Rozpora umieszczona w połowie wysokości nadaje regałowi doskonałą wytrzymałość mechaniczną.
  • Regał zawiera standardowo 20 poziomów tworzonych przez szyny o rozstawie 85 mm.
  • Szyny zakończone są ogranicznikami chroniącymi przed nadmiernym wysunięciem rusztu.
  • Ściana górna wykonana z blachy umożliwia stosowanie regału we wszystkich warunkach.
  • Regał wyposażony jest w 4 poliamidowe koła samonastawne o średnicy 100 mm.

Ruszty fermentacyjne i prezentacyjne

  • Ruszty do przechowywania ciasta wykonane są ze stali nierdzewnej.
  • Na boku rusztu znajduje się wyniesiona krawędź (R) przeznaczona do zamocowania nakrycia, a na przedzie występuje podparcie (S) zapewniające rusztowi doskonałą sztywność.
  • Standardowy ruszt nadaje się do wszystkich zastosowań, a w tym krótkiego formowania.
  • Ruszt wyposażony jest w 4 poliamidowe koła samonastawne o średnicy 100 mm.

Płócienne nakrycia

  • W połączeniu z rusztami stosować można wiele różnych nakryć płóciennych.
  • Impregnacja tkaniny środkami antybakteryjnymi i przeciwpleśniowymi gwarantuje trwałość ciasta.